Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Zvicrës ka njoftuar se do të kthejë gradualisht rreth 3 mijë refugjatë të Kosovës, kryesisht romë dhe ashkalinj. Ministri i Jashtëm i Zvicrës, Zhozef Deis dhe kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi biseduan për projektin dhe u pajtuan që refugjatëve të cilët do të kthehen, t'u krijohen paraprakisht kushtet.
Sipas zotit Deis, refugjatët do të mund të kthehen në muajt e ardhshëm në baza vullnetare.
XS
SM
MD
LG