Ndërlidhjet

SHKUP


Kryeprokurorja e Tribunalit të Hagës Carla del Ponte sot arriti në Shkup, që siç tha “të përkujtojë qeverinë t’i përmbushë obligimet e veta” ndaj tribunalit për krime të luftës.
Del Ponte u takua me kryeministrin Lubço Georgievski, prokurorin publik Stavre Xhikov dhe përfaqësuesit e komunitetit ndërkombëtar në Maqedoni.
Tribunali i Hagës po zhvillon hetime rreth krimeve të mundshme të luftës në Maqedoni.
XS
SM
MD
LG