Ndërlidhjet

PRISHTINË


Një delegacion i Kuvendit të Kosovës prej 30 deputetësh të udhëhequr nga kryetari Nexhat Daci udhëtoi për vizitë disaditëshe Shteteve të Bashkuara që të njihet me përvojat e funksionimit të institucioneve demokratike.
Kryetari i Kuvendit, Nexhat Daci ka falënderuar Shtetet e Bashkuara që mundësuan këte vizitë dhe për ndihmën e madhe për zhvillimin e Kosovës.
“Si delegacion i Kosovës, do të kërkojmë që Shtetet e Bashkuara të vazhdojnë angazhimin Kosovë”, tha kryetari i Kuvendit, Nexhat Daci.
XS
SM
MD
LG