Ndërlidhjet

KEJP TAUN


Një anije shpëtuese niset nga Kejp Tauni, që ti dërgojë ushqim dhe karburante anijes gjermene me 107 anëtarë, të blokuar në akullnaja që nga 30 maji, duke lundruar për në Afrikën Jugore nga një bazë hulumtuese ruse në Antarktik.
Në mesin e personave të anijes së ngujuar, 79 janë anëtarë të grupit hulumtues rus.
Në drejtim të anijes së ngujuar niset nga Buenos Airesi edhe një akullthyes i ngarkuar me helikopterë për shpëtim.
XS
SM
MD
LG