Ndërlidhjet

BEOGRAD


Përfaqësuesit e ministrisë së drejtësisë dhe të administratës ndërkombëtare në Kosovë sot në Beograd i diskutojnë detajet rreth kushteve për inkuadrimin e gjykatësve serbë në Kosovë.
Plotësimi i kushteve është i domosdoshëm për të inkurajuar gjykatësit dhe personelin tjetër administrativ në Kosovë, ka thënë ministri serb i drejtësisë Vlladan Batiç.
XS
SM
MD
LG