Ndërlidhjet

VJENË


Ministri i jashtëm maqedonas Sllobodan Çashule ka thënë në asamblenë e përgjithshme të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE, se një prani e madhe vëzhguesish është e nevojshme për të siguruar se zgjedhjet e përgjithshme që do të mbahen në shtator do të jenë të ndershme dhe demokratike.
XS
SM
MD
LG