Ndërlidhjet

JOHANESBURG


Vërshimet dhe thatësrat në disa pjesë të Evropës dhe Azisë mund të jenë shkaktuar nga dukuria e ngrohjes globale, tha Robert Watson, ekspert i Bankës Botërore.
Në Samitin e Tokës në Johanesburg, Watson i akuzoi pjesëmarrësit për mospërfilljen e ndryshimeve klimatike.
Në dekadat e ardhshme, ndryshimet klimatike do të kenë ndikim shumë të madh në prodhimtarinë e ushqimit, tha Watson.
XS
SM
MD
LG