Ndërlidhjet

PRAGË


Iraku duhet tu nënshtrohet rezolutave të Kombeve të Bashkuara për asgjësimin e armëve për shkatërrim në masë, thanë zyrtarë të ministrisë së jashtme britanike.
Franca ndërkaq ka shprehur rezerva ndaj ndonjë aksioni ushtarak kundër Irakut.
Presidenti Jacques Chirac tha se çfarëdo aksioni ushtarak kundër Irakut, duhet të vendoset nga Këshilli i Sigurimit.
“Shohim përpjekje në rritje për legjitimimin e përdorimit parandalues dhe të njëanshëm të forcës. Ky zhvillim është shqetësues”, tha Chirac.
XS
SM
MD
LG