Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kominikacioni hekurudhor midis Kosovës dhe Serbisë do të fillojë të funksionojë nga mesi i këtij muaji- për udhëtarë, kurse për mallra gjatë tetorit apo nëntorit, njoftuan autoritetet ndërkombëtare në Prishtinë.
Treni i UNMIK-ut do të niset nga Elez Hani dhe do të ketë stacionin e fundit në Leshak ku udhëtarët do të kalojnë në trenin e hekurudhave të Serbisë, që niset nga Beogradi dhe anasjelltas.
XS
SM
MD
LG