Ndërlidhjet

LONDËR


Britania dhe Shtetet e Bashkuara me gjasë nuk do të jenë të detyruar të sulmojnë Irakun pa mbështetjen e Kombeve të Bashkuara, tha kryeministri Tony Blair.
Kryeministri Britank ka thënë më tej se lufta me Irakun nuk është e pashmangëshme, por është e pashmangëshme çarmatosja e Saddam Husseinit.
XS
SM
MD
LG