Ndërlidhjet

SARAJEVË


Largimi i disa zyrtarëve nuk është e mjaftueshme për t’i dhënë zgjidhje shkeljes së sanksioneve të Kombeve të Bashkuara kundrejt Irakut nga ana e kompanisë serbe të Bosnjës, Orao, ka deklaruar Paddy Eshdaun. Eshdaun i dërguari i posaçëm i bashkësisë ndërkombëtare në Bosnjë Hercegovinë ka këkruar hetim të themelshëm.
Skandali i bashkëpunimit ushtarak mes kompanive serbe dhe regjimit të Sadam Hyseinit, është bërë publik disa ditë më parë.
XS
SM
MD
LG