Ndërlidhjet

UASHINGTON


Dy zyrtarë më të lartë amerikanë , Colin Powell dhe Condoleezza Rice deklaruan se presidenti George Bush ishte tepër serioz në kur instistonte se Iraku do të ballafaqojë pasoja serioze nëse nuk u nënshtrohet obligimeve të tij për tu çarmatosur nga armët për zhdukje në masë.
“Nuk duhet të ketë dyshime në mëndjen e askujt dhe as të Saddam Husseinit dhe cilit do anëtar të Parlamentit irakian se bashkësia ndërkombëtare është e vendosur kësaj here se Iraku do të çarmatoset nga armët e tij për zhdukje në masë, në njërën apo rrugën tjetër”, ka deklaruar sekretari amerikan i shtetit, Colin Powell.
XS
SM
MD
LG