Ndërlidhjet

BRUKSEL


Uashingtoni ua ka bërë me dije autoriteteve të Shqipërisë, Maqedonisë dhe Kroacisë, që përpjekjet për hyrje në NATO t’i përqëndrojnë në aftësimin e forcave të sigurisë në luftën kundër terrorizmit.
Shkupit dhe Tiranës ndërkaq, u është propozuar të formojnë forca të përbashkëta ushtarako-policore për mbikqyrjen e kufirit.
Zëvendës sekretari amerikan i shtetit Richard Armitage ka theksuar se forcimi i lidhjeve të Shqipërisë dhe Maqedonisë me partnerët atlantikë, duhet bërë përmes celulave të NATO-s në Shkup dhe Tiranë.
XS
SM
MD
LG