Ndërlidhjet

BEOGRAD


Karta kushtetuese për themelimin e bashkësisë së re Serbia- Mali i Zi e miratuar dje, i referohet Kosovës si pjesë e Serbisë, duke njohur se ajo është nën administrimin ndërkombëtar.
Ajo kartë kushtetuese duhet të miratohet nga parlamentet e dy republikave të federatës së tashme jugosllave, Serbisë dhe Malit të Zi.
XS
SM
MD
LG