Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush ka deklaruar se “Shtetet e Bashkuara do të gjykojnë për ndershmërinë dhe tërësinë e deklaratës irakiane vetëm pasi t,a kenë ekzaminuar plotësisht, e kjo do të marrë një kohë”.
“Nëse deklarta nuk është e besueshme, lideri irakian Saddam Hussein do ti demonstronte edhe një herë botës se ka zgjedhur të mos e ndryshojë sjelljen e tij”, ka thënë presidenti George Bush.
XS
SM
MD
LG