Ndërlidhjet

BEOGRAD


Organizata joqeveritare, G 17 plus u tansoformua në parti politike të Serbisë dhe zgjodhi lider të sajë zëvendës kryeministrin jugosllav, Miroljub Labus, i cili tha se partia e tij do të ndihmojë transformimin e Serbisës në shtet modern demokratik.
Sipas tij, parimet e partisë të re do të jenë ekonomia e tregut të lirë, privatizimi i gjithanëshëm, sundimi i përpiktë i rendit ligjor dhe politika e mirëqenies.
XS
SM
MD
LG