Ndërlidhjet

Berisha: Mospajtimi sjell jostabilitet


Mosmarrëveshjet rreth emrit midis Greqisë dhe Maqedonisë, mund të sjellin jostabilitet, ka deklaruar kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha në një intervistë për Asoshiated Press.
Vazhdimi i mosgjetjes së një zgjidhjeje mund të inkurajojë grupet radikale etnike në Maqedoni dhe ky mund të shëndrrohet në problem për rajonin, ka shtuar Berisha.
XS
SM
MD
LG