Ndërlidhjet

Jushqenko fton për zgjërim të NATO-s


Presidenti i Ukrainës Viktor Jushqenko ka apeluar te NATO që invadimit të Rusisë t'i përgjigjet me zgjërimin e shpejt të Aleancës Veriatlantike në drejtim të Lindjes.

Duke folur për gazetën Tajms Jushqenko ka thënë se Ukraina do të bëjë krejt ç'është e mundur për t'u siguruar që nuk do të goditet nga Rusia.

Në këtë kontekst Viktor Jushqenko ka apostrofuar shpenzimet më të mëdha ushtarake dhe lidhjet më të afërta me NATO-n.
XS
SM
MD
LG