Ndërlidhjet

KE kritikon gjendjen në burgjet e Maqedonisë


Këshilli i Evropës ka lëshuar një raport të ri ku përshkruhet lidhja me zinxhirë, rrahja e të burgosurve dhe kushtet e mjerueshme në burgjet në Maqedoni.

Raporti i komitetit të Këshillit të Evropës kundër torturës përfshin ankesa nga të burgosurit pas inspektimeve të bëra në tri burgje të Maqedonisë.

Raporti u bën thirrje autoriteteve të mos përdorin zinxhirë për t'i mbajtur të burgosurit dhe t'i përmirësojnë kushtet johumane në burgje.
XS
SM
MD
LG