Ndërlidhjet

Konuzin: Ilegale- prania e EULEX-it


Ambasadori i Rusisë në Beograd Aleksandër Konuzin ka thënë në Graçanicë se Rusia nuk është e kënaqur me atë çka po ndodhë në Kosovë.

Konuzin ka thënë se Rusia e konsideron jolegale praninë e EULEX-it në Kosovë.

Ai ka përsëritur se Moska nuk ndryshon qëndrimin ndaj Kosovës dhe se do vazhdojë t'i ofrojë Serbisë përkrahje politike, morale dhe humanitare.

Ai ka thënë se gjatë qëndrimit në Kosovë ka takuar edhe përfaqësues të UNMIK-ut dhe të KFOR-it.
XS
SM
MD
LG