Ndërlidhjet

Irak: Qeveria miraton paktin me SHBA-në


Kabineti qeveritar irakian miratoi paktin e sigurisë që i lejon trupat amerikane që të qëndrojnë edhe tre vjet të tjera në Irak. Pakti që të hyjë në fuqi duhet të marrë dhe miratimin e Parlamentit.

Pakti i lejon trupave amerikane të qëndrojnë në Irak edhe pas dhjetorit të 2008, kohë kur përfundon mandati i dhënë nga Kombet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG