Ndërlidhjet

Mali i Zi i vë kushte Kosovës


Presidenti i Malit të Zi, Filip Vujanoviq, deklaroi se pranimi i ambasadorit të Kosovës kushtëzohet me njohjen e pakicës malazeze në Kosovë, si dhe krijimin e kushteve për kthimin e refugjatëve joshqiptarë nga Mali i Zi në Kosovë.

Deklarata e presidentit të Malit të Zi bëhet pas paralajmërimeve të homologut të tij kosovar, Fatmir Sejdiu, se në fillim të këtij viti do të hapet ambasada e Kosovës në Podgoricë.
XS
SM
MD
LG