Ndërlidhjet

Brown: Kaptinë e re e historisë amerikane dhe botërore


Kryeministri i Britanisë, Gordon Brown, e ka përshëndetur presidentin e ri amerikan, Barack Obama, duke theksuar se po fillon një "kaptinë e re e historisë amerikane dhe botërore".

Kryeministri Brown deklaroi se Barack Obama është "njeri me vizion të madh dhe ndjenjë të fuqishme për moral".

Ai mëtutje u shpreh se Obama "nuk është vetëm presidenti i parë afrikano-amerikan, por ai edhe prej fillimit e ka vendosmërinë për t'i zgjidhur problemet në botë".
XS
SM
MD
LG