Ndërlidhjet

Ndryshime në qeverinë kubaneze


Kuba ka bërë disa ndryshime në kabinetin qeveritar, duke ndërruar një numër të caktuar ministrash përfshirë edhe shefin e diplomacisë, Felipe Peres Rok ,
ministrin e ekonomisë, Hoze Luis Rodrigez, si dhe nënkryetarin e Qeverisë, Karlos Lahe, i cili konsiderohej si reformator i ekonomisë.
Presidenti kubanez, Raul Kastro, ka dekaruar se këto ndryshime kanë për qëllim që qeverinë e këtij vendi ta bëjnë më kompakte dhe më funksionale, dhe njëherit ajo të punojë në ngritjen e sistemit kubanez.
XS
SM
MD
LG