Ndërlidhjet

Kinë: Projektohet mjeti zhytës më i thellë


Kina ka projektuar një mjet zhytje që do të çojë kërkuesit deri në 7000 metra nën det.

Aparati i ri është ndërtuar në vitin 2008, derisa do të fillojnë së shpejti dhe provat. Nëse provat janë të suksesshme atëherë ky do të jetë mjeti i parë që i çon shkencëtarët në të tilla thellësi.
XS
SM
MD
LG