Ndërlidhjet

Thaçi: Bie numri i incidenteve ndëretnikeGjendja e sigurisë në Kosovë vazhdon të mbetet e qetë, stabile dhe e qëndrueshme, ka vlerësuar kryeministri Hashim Thaçi në mbledhjen e Këshillit të Sigurisë së Kosovës.

Thaçi ka thënë se marrëdhëniet ndëretnike kanë shënuar ngritje në nivel vendi, ndërsa numri i incidenteve ndëretnike ka shënuar rënie të vazhdueshme.

Në mbledhje është përkrahur “gatishmëria dhe profesionalizmi i Policisë së Kosovës e cila ka bërë që të zbulohen, trajtohen dhe eliminohen aktivitete të ndryshme kriminale, si dhe të ulet përqindja e veprave penale”, thuhet në njoftim.

XS
SM
MD
LG