Ndërlidhjet

Gjen. Mek Kristall merr komandën në Afganistan


Gjenerali amerikan, Stenli Mek Kristall, sot e merr detyrën e komandantit të trupave të Shteteve të Bashkuara dhe të NATO-s në Afganistan.

Mek Kristall do ta marrë komandën nga gjenerali Dejvid Mek Kiernan, i cili u pushua muajin e kaluar nga Sekretari i Mbrojtjes, Robert Gejts.

Pritet që gjenerali Mek Kristall, i cili ka përvojë të gjatë në operacionet speciale, të sjellë një qasje më jokonvencionale ndaj luftës, e cila është bërë mjaft e dhunshme në tre vjetët e fundit.
XS
SM
MD
LG