Ndërlidhjet

Çeki: Papa e udhëhoqi meshën në BërnoPapa Benedikti i 16-të u tha sot më se 130 mijë besimtarëve në Bërno të Çekisë, se shoqëria bashkëkohëse nuk mund të zhvillohet pa fe.

“Vendi juaj, si shumë vende të tjera, po ballafaqohet me kushtet kulturore, që shpeshherë paraqesin sfidë radikale për religjionin dhe poashtu edhe për shpresën”, tha Papa.

Sipas tij, “zhvillimet teknike dhe përmirësimi i strukturës sociale janë të rëndësishme dhe sigurisht të domosdoshme, por ato nuk janë të mjaftueshme për të garantuar mirëqenien morale të shoqërisë”.
XS
SM
MD
LG