Ndërlidhjet

Irlandë: Referendum për Traktatin e LisbonësIrlandezët nesër votojnë për të miratuar Traktatin e Lisbonës. Ky është votimi i dytë, derisa ai i qershorit të vitit 2008 e hodhi poshtë Traktatin.

Ky votim i dytë po mbahet pas garancive nga Bashkimi Evropian se Dublini do të ruajë sovranitetin në çështje si taksat, neutraliteti dhe aborti.
XS
SM
MD
LG