Ndërlidhjet

Obama i zgjëroi ligjet kundër urrejtjesPresidenti Barak Obama e nënshkroi legjislacionin, me të cilin zgjërohen ligjet ekzistuese të urrejtjes me sulmet e motivuara nga gjinia, orientimi seksual apo paaftësia.

“Pas më shumë se një dekade të kundërshtimeve dhe vonesave, ne e kaluam legjislacionin, i cili do t’i mbrojë qytetarët tanë nga dhuna e bazuar në pamjen e tyre, të dashurit e tyre, lutjen e tyre apo përkatësinë e tyre”, tha Obama.
XS
SM
MD
LG