Ndërlidhjet

Aukcioni i mjeshtërve të vjetër tubon 112. mln $Një aukcion i pikturave dhe vizatimeve të mjeshtërve të vjetër evropianë, përfshirë dosjet për punimet e Rembrantit dhe Rafaelit, ka grumbulluar më shumë se 112 milionë dollarë.

Vizatimi në letër i Rafaelit, i quajtur “Koka e Muzës”, që daton nga fillimi i shek. XVI, u shit për 47.9 milionë dollarë në aukcionin në shtëpinë Kristi në Londër, që është rekord për një vizatim në letër.

Ndërkaq një portrtet i Rembrantit i pikturuar në vitin 1658 u shit për 20.2 milionë dollarë.
XS
SM
MD
LG