Ndërlidhjet

Strasburg: PE vendos për anëtarët e Komisionit Evropian


Parlamenti Evropian sot vendos për anëtarët e Komisionit Evropian, që ishin propozuar nga presidenti i KE-së, Hoze Manuel Baroso.

Kandidatët për komisionarë evropianë, gjatë muajit të kaluar janë paraqitur para anëtarëve të Parlamentit Evropian, me ç’rast i kanë prezentuar programet dhe mënyrat e realizimit të tyre dhe u janë përgjigjur pyetjeve të ndryshme.
XS
SM
MD
LG