Ndërlidhjet

Paris: Senati ndalon ferexhenëSenati francez miratoi ligjin që ndalon mbulimin e fytyrës, si pjesë e veshjeve islamike në vende publike, nga zyrat e postës e deri në rrugë.

Senati votoi 246 për dhe një kundër ligjit, që më parë ishte miratuar nga dhoma e ulët e Parlamentit francez.
XS
SM
MD
LG