Ndërlidhjet

Ndryshimi i orës, dëmton shëndetinNga nesër hyn në fuqi ora dimërore, ku kemi kthim me 60 minuta pas. Kthimi i orës pas në stinën e dimrit i bën keq shëndetit, shpërdoron energji dhe rrit ndotjen e mjedisit, thonë shkencëtarët. Fundi i një praktike të tillë në hemisferën veriore do të sillte përfitime për shëndetin dhe mjedisin.

Ndryshimi i orës bëhet në vendet evropiane, në Amerikën e Veriut dhe në disa pjesë të Lindjes së Mesme.
XS
SM
MD
LG