Ndërlidhjet

Rusia lanson TV-në për myslimanët në prill


Nga muaji prill, Rusia do të nisë transmetimin e një kanali televiziv kushtuar myslimanëve.

Kanali do të ketë “qëllime civilizuese” dhe “do të kontribuojë në edukimin moral dhe shpirtëror”, raporton AFP.

Në Rusi jetojnë rreth 14.5 milionë banorë të përkatësisë myslimane, ndërsa hapi i fundit vjen me shpresën për të rritur shkallën e tolerancës në vend.
XS
SM
MD
LG