Ndërlidhjet

Ndihmojnë Wikipedian


Themeluesi i Google-it ia dha një dondacion prej 500 mijë dollarësh organizatës mediatike që udhëheq enciklopedinë elektronike Wikipedia.

Sergej Brin dhe bashkëshortja e tij, Ane Vojcicki, e realizuan dorëzimin e donacionit përmes Fondacionit Brin Vojcicki.

Donacioni thuhet se ka për qëllim të nxisë ngritjen e fondeve për faqën e internetit, e cila vepron pa ndihmën e marketingut.
XS
SM
MD
LG