Ndërlidhjet

Thaçi çon në Kuvend ligjin për veteranët e UÇK-së


Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi.
Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, pëmes një postimi në Facebook, ka treguar se ka proceduar në Kuvend projektligjin për veteranët e UÇK-së, të aprovuar në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës.

Thaçi ka thënë se me këtë ligj përcaktohen të drejtat në benificione për veteranët e UÇK-së dhe anëtarët e ngushtë të familjeve të tyre.

Sipas tij, në kuadër të benefiteve hyn e drejta në shërbime shëndetësore falas, e drejta e përparësisë në punësim, e drejta e udhëtimit, e drejta e riaftësimit profesional dhe lehtësira të tjera.
XS
SM
MD
LG