Ndërlidhjet

WP dhe Guardian fitojnë Çmimin Pulitzer


Çmimi Pulitzer
Gazetat “Washington Post” dhe “Guardian” kanë fituar Çmimin Pulitzer për mbulimin e Edward Snowdenit dhe të programit të mbikëqyrjes sekrete të SHBA-së.

Të dyja gazetat kanë siguruar mbulim të detajuar të dosjeve që ka nxjerrë Snowden, e që tregojnë se si Agjencia për Siguri Kombëtare ka përgjuar telefonat mobilë dhe të dhënat në internet.

Çmimi Pulitzer ndahet në Shtetet e Bashkuara për arritjet në gazetarinë e shkruar dhe online, për letërsi dhe krijime muzikore.
XS
SM
MD
LG