Ndërlidhjet

Letrari serb dhe presidenti i dikurshëm i Republikës Socialiste të Jugosllavisë, Dobrica Qosiq, ka vdekur në moshën 93-vjeçare në Beograd, ka njoftuar familja e tij.

Qosiq, i njohur si “babai i kombit serb” ka shkruar romane, ese dhe ka qenë hartues i planeve kombëtare për popullin e tij.

Ai po ashtu ka qenë i angazhuar për ndarje të Kosovës.
XS
SM
MD
LG