Ndërlidhjet

BRUKSEL


"Është herët të mendohet për rezolutë të re të Këshillit të Sigurimit" për Kosovën, deklaroi shefi i diplomacisë evropiane Javier Solana. "Ahtisaari duhet ta paraqesë propozimin e tij, të vizitojë Beogradin dhe Prishtinën, dhe pastaj raporti t'i prezantohet Këshillit të Sigurimit. Për rezolutën do të duhet pak kohë", tha Solana, pas një takimi në Bruksel me sekretarin e përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-Moon.
Ky i fundit tha se bashkëpunimi i mirë ndërmjet organizatës që ai drejton dhe BE-së, do të ndihmojë në zgjidhjen e problemeve me të cilat ballafaqohen.
XS
SM
MD
LG