Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryetari i Partisë Liberale Demokratike, Çedomir Jovanoviç, ka vlerësuar se propozimi i Martti Ahtisaarit për statusin e Kosovës hapë mundësinë për bisedime të mëtejme, është në përputhje me realitetin dhe si i tillë është një hap në drejtim të duhur. “Ky propozim dëshmon edhe dështimin e politikës së udhëhequr gjatë viteve të 90-ta nga socialistët dhe radikalët, por edhe të politikës së tri vjetëve të fundit të udhëhequr nga qeveria e Vojisllav Koshtunicës”, ka thënë Jovanoviç.
XS
SM
MD
LG