Ndërlidhjet

VJENË


Konsultimet finale për statusin e Kosovës, në Vjenë, do të fillojnë më 21 shkurt dhe do të përfundojnë më 10 mars, ka bërë të ditur zyra e të dërguarit të Kombeve të Bashkuara, Martti Ahtisaari në Vjenë. Sipas njoftimit, rundi i parë do të mbahet prej 21 e deri më 23 shkurt, i dyti prej 27 shkurt e deri më 2 mars dhe i treti më 10 mars. Gjatë dy rundeve të para mund të diskutohet për çështje teknike, ndërsa në rundin e tretë delegacionet e Kosovës dhe të Serbisë mund të paraqesin vërejtet e tyre, para se zoti Ahtisaari ta dërgoj propozimin e tij për statusin e Kosovës në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG