Ndërlidhjet

UASHINGTON


Kërkuesit në Shtetet e Bashkuara thanë se me një test të thjeshtë të frymëmarrjes ndonjëherë mund të detektohet kanceri në mushkëri, madje edhe në fazat më të hershme.
Aparati ka madhësinë e një monedhe, dhe është treguar i suksesshëm në detektimin e tre të katërtave të pacientëve me kancer.
XS
SM
MD
LG