Ndërlidhjet

SUKHUMI


Në territorin e Abhazisë sot po mbahen zgjedhjet parlamentare, që nuk njihen nga autoritetet qendrore të Gjeorgjisë. Presidenti i Abhazisë, Sergei Bagapsh tha se votimet janë pjesë e lëvizjes së këtij territori drejtë pavarësisë. Abhazia dhe Ossetia Jugore, prej viteve të 90-ta vetë i qeverisin punët e tyre. Por, këto dy territore nuk kanë fituar njohje ndërkombëtare, ndërsa Gjerogjia është zotuar se do ti kthejë ato nën kontrollin e autoriteteve qendrore.
XS
SM
MD
LG