Ndërlidhjet

VJENË


OSBE-ja ka luajtur rol të rëndësishëm në tranzicionin demokratik në Shqipëri, dhe marrëdhëniet tona me organizatën do të mbeten të ngushta për t'i arritur dy qëllimet kryesore, anëtarësimin në Bashkimin Evropian dhe strukturat euroatlantike, tha Ministri i Jashtëm Besnik Mustafaj.
Në një fjalim në Këshillin e Përhershëm të OSBE-së, shefi i diplomacisë shqiptare ka nënvizuar progresin që Shqipëria ka bërë në luftimin e krimit të organizuar dhe thellimin e reformave.
XS
SM
MD
LG