Ndërlidhjet

BEOGRAD


Dy police serbë, të akuzuar për vrasjen e tre vëllëzërve, shtetas amerikanë me origjinë nga Kosova, janë liruar sot përkohësisht nga burgu. Prej muajit nëntor po vazhdonte procesi kundër Millosh Stojanoviqit dhe Sreten Popoviqit, të akuzuar për vrasjen e Mehmet, Agron dhe Ylli Bytyçi. Gjyqi njoftoi se vendimi për lirim të përkohshëm u mor pasi nuk ka rrezik që të akuzuarit të largohen ose të bëjnë ndikim në dëshmitarët.
XS
SM
MD
LG