Ndërlidhjet

ZAGREB


Bashkimi Evropian sot nënshkroi një marrëveshje për viza me Shqipërinë, Malin e Zi dhe Bosnjë Hercegovinën, me të cilën thjeshtësohet procedura për shtetasit e këtyre vendeve që të udhëtojnë në BE. Kjo marrëveshje u nënshkrua gjatë takimit të ministrave të jashtëm dhe të drejtësisë të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian, në të cilin u diskutua për sigurinë në rajon. Marrëveshje të këtillë më herët ka nënshkruar Maqedonia.
XS
SM
MD
LG