Ndërlidhjet

BUKURESHT


Gjykata Kushtetuese e Rumanisë gjykoi se vendimi i parlamentit për suspendimin e presidentit Traian Basescu, ishte i ligjshëm. Kryetari i Senatit do të zëvendësojë Basescun për një kohë të caktuar.
President i përkohshëm është Nicolae Vacaroiu dhe ishte kryeministër gjatë viteve 1992-1996.
XS
SM
MD
LG