Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti Fatmir Sejdiu ka thënë se shpreson që në ditët në vijim, bashkësia ndërkombëtare do fokusohet në përpjekjet për zgjidhjen e statusit të Kosovës, dhe shfaqi shpresën se epilogu do të jetë mbështetja e "vullnetit të popullit të Kosovës".
Gjatë një vizite në Ferizaj, Sejdiu shfaqi shpresën se bashkësia ndërkombëtare do t'i "bashkojë energjitë pozitive, me të cilat do ta mbështesë vullnetin e popullit të Kosovës për të jetuar i lirë, në fqinjësi të mirë me të tjerët, dhe si partner i sigurtë në ndërtimin e paqes dhe sigurisë".
XS
SM
MD
LG