Ndërlidhjet

NJU JORK


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara do ta shqyrtoj sot raportin për vizitën e paradokohshme të misionit të tij në Kosovë dhe në Serbi. Pritet që raportin do ta paraqes shefi i këtij misioni ambasadori i Belgjikës në Kombet e Bashkuara, Johan Verbeke.
XS
SM
MD
LG